PROFESIONALCI ZA PALETE

O kompaniji

TO-MA palete plus d.o.o. je jedna od vodećih kompanija u oblasti proizvodnje, prodaje i otkupa paleta i upravljanja drvenim ambalažnim otpadom. Naša kompanija je osnovana 2005. godine u Srbiji i od tada uspešno posluje na domaćem tržištu, u regionu i u Evropskoj uniji.

Naša glavna delatnost je proizvodnja paleta visokog kvaliteta, koje zadovoljavaju sve standarde i potrebe naših klijenata. Posebno smo ponosni na našu proizvodnju EPAL paleta, koje su sertifikovane od strane Evropske asocijacije proizvođača paleta (EPAL) i koje garantuju sigurnost i efikasnost transporta robe.

Pored proizvodnje paleta, bavimo se i prodajom i otkupom novih i polovnih paleta različitih dimenzija i vrsta. Takođe, nudimo usluge upravljanja drvenim ambalažnim otpadom, koje podrazumevaju sakupljanje, sortiranje, reciklažu i uništavanje otpadnih paleta.

Naša kompanija je deo međunarodne grupacije T.O.M.A Palettenhandels GesmbH, koja ima svoje predstavnike u Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj i BiH. Zahvaljujući našoj saradnji sa ostalim članicama grupacije, možemo da obezbedimo brzo i pouzdano snabdevanje naših kupaca svim vrstama paleta u svakom trenutku.

Naš cilj je da budemo pouzdan partner našim klijentima i da im pružimo kvalitetne proizvode i usluge po konkurentnim cenama. Uvek smo spremni da izađemo u susret njihovim zahtevima i potrebama i da im ponudimo najbolje rešenje za njihov posao.

Najznačajnije delatnosti  u okviru našeg poslovanja su:

 

  • Proizvodnja i otkup paleta;
  • Reparacija paleta i otkup drvnog ambalažnog otpada;
  • Skladištenje i transport