PROFESIONALCI ZA PALETE

Proizvodnja

Jedna smo od vodećih kompanija u Srbiji i Regionu u proizvodnji paleta koja ispunjava sve standarde i zahteve naših klijenata. Naše licence od strane asocijacije EPAL (Evropske asocijacije proizvođača paleta) potvrđuju našu posvećenost visokim standardima u proizvodnji, reparaciji i trgovini paletama. Kao ovlašćeni proizvođač standardnih EPAL Euro paleta, garantujemo pouzdanost i kvalitet naših proizvoda.

Sa dnevnim kapacitetom proizvodnje od 1000-1500 komada paleta, možemo isporučiti svojim kupcima sve potrebne količine paleta. Pored EPAL Euro paleta, proizvodimo i sve druge vrste standardnih paleta, kao i nestandardne palete prema specifičnim zahtevima naših klijenata.

U radu primenjujemo standarde upravljanja kvalitetom i zaštitom životne sredine (ISO 9001 i ISO 14001) kao i standardne bezbednosti i društvene odgovornosti na dobrobit naših kupaca, zaposlenih i zajednice u kojoj stvaramo.

U proizvodnji koristimo savremenu opremu za obradu i proizvodnju elemenata za palete kao i komore za sušenje i toplotno tretiranje po međunarodnom standardu ISPM-15.

Pretežni deo proizvodnje paleta obavljamo na poluautomatskim mašinskim linijama koje obezbeđuju konstantan i pouzdan kvalitet proizvoda.